Gratis lunch voor zorgtoppers Waalstaete Arnhem

Zorgtoppers in Zorghuis Waalstaete, welverdiend!

Net als ongetwijfeld iedereen in Nederland hebben wij diep respect voor de mensen in de zorg, die zich elke dag weer inzetten voor onze gezondheid. De dagelijkse prestaties die zij leveren in de strijd tegen het Coronavirus zijn geweldig! Daar een groot aantal mensen onze zorgtoppers in de ziekenhuizen verraste, kozen wij voor de zorgtoppers in de ouderenzorg.

Goedgevulde lunchbox voor zorgtoppers in Zorguis Waalstaete in Arnhem

 

Elke medewerker in de zorg verdient toch grote waardering en dankbaarheid?!

Nét even wat meer dan ze normaal al verdienen. Wij moeten zuinig zijn op ons zorgpersoneel, die ondanks het risico voor eigen gezondheid alles op alles zetten in de strijd tegen het Coronavirus. Wat gebeurt er nou precies op een corona-afdeling in een ziekenhuis of een zorghuis op dit moment? Een hele hoop waar vele van ons geen weet van hebben. Maar waar veel mensen die niet in de zorg werken ook niet graag zouden willen zijn.

Daarom vond Weis Events ,in afstemming met Teamhoofd Facilitair Raymond, donderdag 11 juni een mooi moment om de zorgtoppers van Zorghuis Waalstaete in Arnhem een extra hart onder de riem te steken. In samenwerking met Culinair Entertainer Henk van Keulen hebben wij elke zorgmedewerker/ vrijwilliger van zorghuis Waalstaete deze middag kunnen voorzien van een goedgevulde lunchbox van het concept Dinerfabriek.nl

 

Dit keer niet druk met het voorbereiden van barbecues of evenementen.

Normaal gesproken waar ik mij bezighoud met de organisatie van een evenement stoppte ik mijn tijd in totaal wat anders. Maar het voelde goed want het was tenslotte een verrassing voor onze zorgtoppers. Al vroeg in de ochtend waren ik en Henk druk bezig met het klaarmaken van de lunchboxen op zijn locatie in Hoorn.  Maar Henk is een uitstekend leermeester dus het kwam helemaal goed. Ik moet zeggen dat je er aardig de routine in moet hebben bij zo een groot aantal lunchboxen.

Zorghuis Waalstaete en haar zorgtoppers

 

Onderweg naar Zorghuis Waalstaete in Arnhem.

Eenmaal klaar met de lunchboxen, hebben we deze ingeladen in mijn auto en ben ik met goede moed vertrokken richting Zorghuis Waalstaete. Ik had er ontzettend veel zin in om deze zorgoppers blij te maken en zij even konden genieten van deze verrassing. Toch gaf het mij ook een dubbel gevoel na de week ervoor gelezen te hebben dat er in Zorghuis Waalstaete helaas een Coronauitbraak had plaatsgevonden. Dat was dus zo een moment dat je denkt, daar wil ik nu niet zijn. Maar ik wilde het wel! Onze zorgtoppers verdiende dit. Kijk wat voor een risico zij elke dag weer lopen om er te zijn voor de ouderen onder ons. Eveneens mijn fotograaf die op locatie erbij was om hier mooie herrinneringen van vast te leggen. We waren in ieder geval goed voorbereid met mondkapjes, handschoenen en desinfectiemiddel.

Zorgtoppers Zorghuis Waalstaete Arnhem

 

Een overvloed aan dankbaarheid.

Eenmaal op locatie had Raymond er goede zorg voor gedragen dat wij op een verantwoorde afstand de lunchboxen konden afleveren. Al snel kwamen de eerste zorgtoppers hun welverdiende lunchbox ophalen en meteen werden wij overspoeld met gebaren van grote dankbaarheid. Hierdoor besefte ik maar weer dat het werk wat zij doen voor hun zo gewoon is. Iemand die er voor gekozen heeft de zorg in te gaan maar in deze situaties ook de risico´s en gevaren voor lief moet nemen. Ik heb diep respect voor deze mensen.

Zeer voldaan zijn wij weer vertrokken.

Op deze manier de zorgtoppers in het zonnetje zetten en bedanken voor hun fantastische werk heeft ons een enorm voldaan gevoel gegeven. Niemand mag deze geweldige mensen vergeten want we hebben ze nodig, in elke fase van ons leven!

 

Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door middel van sponsoring en donaties. Iedereen die deze actie ondersteund heeft: heel erg bedankt voor je inzet!❤️

 


Door Tjaja Weis  |  15 juni 2020  |  Weis Events


 

8 antwoorden
  1. Jan Lagrand
    Jan Lagrand zegt:

    Prachtig resultaat van he mooie initiatief! Je ouders zijn weer apetrots op je, en terecht! Blijf allemaal gezond en we hopen jullie spoedig weer eens hier te mogen begroeten.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *