Online Christmas Game

Vier jij dit jaar de kerstborrel ook online? Samen met je collega’s kun je nu de Christmas Game spelen. Ga samen met elkaar de strijd aan en probeer in een uur tijd zoveel mogelijk punten te verdienen.

Gezellig samen een online game spelen

Met de Christmas Game maakt het niet uit of je collega’s zich thuis bevinden of op de werkplek zelf. Je blikt met zijn allen terug op het jaar 2020 en beantwoordt de leukste en gekste kerstvragen. Voordat de game begint maken wij de teams en vervolgens barst de strijd los. Met deze kerstborrel moet je goed samenwerken wil je je collega’s verslaan. Deel je scherm met je teamgenoten zodat je samen de Christmas Game kunt kraken.

Het is ook een leuk idee om elke collega een lekker kerstborrel pakket op te sturen. Zo speelt iedereen de kerstborrel onder het genot van een flesje wijn en wat snacks!

Zo kunnen de vragen eruitzien

De vragen zijn verdeeld over 2 verschillende onderwerpen. Denk bij de kerstvragen aan: raad het kerstplaatje, wat is de naam van deze kerstfilm of maak een hilarische augmented foto. Bij de bedrijfsvragen kun je denken aan: wat is het meest verkochte product van dit jaar of welke collega is hier het langste werkzaam binnen het bedrijf?

Hoe gaat het in zijn werk?

Voordat jullie met de game kunnen beginnen hebben wij eerst wat informatie nodig. Lever bij ons een aantal vragen in over het bedrijf zodat wij deze kunnen combineren met de kerstvragen. Zodra je bent ingelogd kun je je scherm delen. Dit maakt het mogelijk voor iedereen in het team om mee te spelen. Welk team lukt het om binnen een uur de meeste punten te verdienen?

Geef een Christmas Game Cadeau

Wist jij dat je onze Christmas Game ook cadeau kan geven? Naast deze kerstborrel game hebben wij ook een game wat gegeven kan worden aan collega’s, vrienden of familieleden. Gezellig om te spelen tijdens het kerstdiner of lekker bij de open haard. Deze versie kan gespeeld worden wanneer je maar wil.