Mini Classic Tour

Locatie: de genoemde kosten zijn uitgaande van een locatie in de omgeving van Garderen

  • Klassieke rally in Mini Coopers
    € 69,95 p.p. (min. besteding: € 1049,25)
    Beoordeeld met een 8.7 (1470 beoordelingen)

KLASSIEKE RALLY IN MINI COOPERS
€ 69,95 p.p. (min. besteding: € 1049,25)

Jullie worden ontvangen bij een schitterende locatie op de Veluwe. De begeleiders zullen jullie hier de uitleg van de dag gaan geven. Een korte historie over het ontstaan van de Mini, leuke wetenswaardigheden en route info. Na deze briefing volgt er een teamindeling en kunnen de Mini’s gestart worden. Na alle activiteiten komen we weer terug bij deze locatie voor de afsluiting van het programma. Al dwalend gaan jullie samen over de Veluwe. Met een eigen authentieke Mini zoeken jullie de juiste route. Gaan we links of juist rechts? Een kritische blik in het roadbook en de juiste keuze is gemaakt. Trek onderweg? Check de Minibar achterin de kofferbak van iedere Mini!

Wat is een roadbook?

Roadbook is een ander woord voor een weg- of routebeschrijving. Een veel gebruikte manier om een dergelijk roadbook op te stellen is het “bolletje pijltje” systeem. Het is een eenvoudige en bondige manier om alle informatie van de routebeschrijving weer te geven. Op naar het controlepunt waar jullie een nieuwe uitdagende proef staat te wachten. Verschillende proeven die jullie onderweg tegen kunnen komen, zijn het mini parkeer probleem, geblinddoekt inparkeren of mini seconds. Zal een combinatie van teamwork, inzet en concentratie voldoende zijn om zo snel mogelijk de route te vervolgen? Het wedstrijdelement is naast de rallyproeven gebaseerd op de correct afgelegde kilometers en de juiste rijtijd. Is uiteindelijk jullie team de winnende combinatie, dan mogen jullie de bruisende prijs in ontvangst nemen!

Mini Classic Tour is inclusief

– Rijden per mini (3 personen per mini)

– Mini’s & roadbook & 2 of 3 opdrachten onderweg

– Gevulde Minibar in de Mini

– Minirijbewijs als aandenken voor iedere deelnemer

– Champagne voor de winnaars

– Begeleiding & wedstrijdelement

€ 69,95 p.p. 2 uur = 2 opdrachten onderweg

€ 84,95 p.p. 3 uur = 3 opdrachten onderweg

€ 122,45 p.p. dagprogramma = 4 opdrachten onderweg & incl. lunch

+ € 35,00 transportkosten per Mini

Optioneel

+ € 350,00 afkoop eigen risico van schade aan de Mini’s

(> 10 Mini’s komt er € 35,00 per Mini bij)

Let op

– Bovenstaande kosten zijn uitgaande van minimaal 15 personen.

– Indien het programma start en eindigt bij Experiencity in Uddel, dan komen de transportkosten voor de Mini’s te vervallen.

– Al onze prijzen zijn exclusief 21% BTW.