Helikopterdropping: Mission Impossible

Locatie: Garderen

  • Een spannend en spectaculair bedrijfsuitje
    vanaf € 104,95 p.p. (min. besteding: € 2518,80)
    Beoordeeld met een 8.4 (628 beoordelingen)

HELIKOPTERDROPPING: MISSION IMPOSSIBLE
vanaf € 104,95 p.p. (min. besteding: € 2518,80)

Jullie worden ontvangen op een locatie ergens midden op de Veluwe. De begeleiders zullen jullie hier de uitleg van de (mid)dag gaan geven en de teams bekend maken. Omdat wij graag alles tot in de puntjes willen regelen, moeten wij zes weken van te voren onze vergunningen aanvragen. Dus zes weken van te voren is de uiterlijke termijn om het programma definitief te boeken. Nadat de teamindeling bekend is gemaakt, start de Mission Impossible. Dan zullen jullie vervolgens worden opgehaald met big trucks. Al hobbelend achterin dit authentieke voertuig denderen jullie over de Veluwse zandpaden. Wat staat jullie te wachten? Waar gaan jullie naar toe? Plots wordt er gestopt. Opeens staan jullie oog in oog met één van onze helikopters.

Plots wordt er gestopt. Opeens staan jullie oog in oog met één van onze helikopters.

Ieder team vertrekt per helikopter naar het onbekende. Koptelefoons worden opgezet en iedere collega wordt direct enthousiast. De piloot vliegt met een snelheid van 200 km/u over ons mooie land. De landing zal worden ingezet en de teams zullen worden gedropt op een voor hun onbekende plek. Wat een gave start van jullie bedrijfsuitje!

Na de dropping per heli start de strijd tussen de teams.

Na de dropping per heli start de strijd tussen de teams. Elk team opent direct de Mission Impossible app waarmee je navigeert en wordt bestookt met opdrachten. Je bent met de team de baas over je eigen route. De eerste opdrachten volgen op verschillende checkpoints, punten die je tijdens het lopen of fietsen moet bezoeken. Nu maar hopen dat ieder team ook goed opgelet heeft tijdens de helikoptervlucht want er waren ook aanwijzingen te vinden op de grond.

Tijdens de route en na iedere opdracht, zowel teamopdrachten, kennis- , puzzel- en foto opdrachten, verzamelt elk team coins. Sommige opdrachten zijn veel coins waard, maar loop je verkeerd of geef je verkeerde antwoorden tijdens de dropping dan moet je coins inleveren. Allemaal in combinatie met tijdsdruk. Welk team haalt de magische grens en wint dit bedrijfsuitje. Nog nooit was een bedrijfsuitje zo spannend en leuk!

Mission Impossible! (tijdsduur 3 uur) is inclusief:

– Vervoer met big Truck

– Helikopterdropping (inclusief vergunningen)

– 10 missies onderweg met game app via smartphone

– Gevuld droppingstasje

– Begeleiding en wedstrijdelement

– Prijsuitreiking en een aandenken voor het winnende team

€ 104,95 p.p.

Uitbreiding

Quadrijden: (meerprijs) Op een bochtig parcours met heuvels en kuilen zullen jullie een aantal ronden rijden. De modder vliegt langs je gezicht. Lukt het jullie om de quads in bedwang te houden?

Optioneel

+ € 37,50 p.p. voor een dagprogramma (inclusief picknick/lunch, fietsen per tandem en 1 extra activiteit)

+ € 12,50 p.p. bij fietsen per tandem

+ € 25,00 p.p. bij fietsen per mountainbike

+ € 25,00 p.p. bij quadrijden (programma wordt met 30 min. verlengd)

Let op

– Bovenstaande kosten zijn uitgaande van minimaal 24 personen.

– Voor het vliegen geldt een maximaal gewicht van 125 kg p.p.

– Al onze kosten zijn exclusief 21% BTW.