ExperienCity

Locatie: ExperienCity, Uddel

  • Bijzondere, unieke activiteiten
    op aanvraag
    Beoordeeld met een 8.6 (942 beoordelingen)

ExperienCity
op aanvraag

Jullie worden ontvangen op het evenemententerrein ExperienCity, gelegen midden op de Veluwe in Uddel. Tijdens jullie evenement kunnen jullie diverse Experiences krijgen van tal van bijzondere, unieke activiteiten. Deze activiteiten worden onder begeleiding uitgevoerd en hier mogen jullie voor een vast bedrag gebruik van maken.

Menig mens kijkt verrast op wanneer jullie voorbij zullen rijden met onze bijzondere vervoersmiddelen. Zo kunnen jullie op de E- Loopfiets (de nieuwste rage in Nederland), E-Fatbike (Fatbiken klinkt misschien een beetje raar, maar het is ontzettend “vet” om te doen) en/of op onze stoere E-Chopper (is een elektrisch aangedreven vervoersmiddel die lijkt op een Harley) stappen om te gaan cruisen!

Het is op ExperienCity ook mogelijk om met elkaar de strijd aan te gaan.

Het is op ExperienCity ook mogelijk om met elkaar de strijd aan te gaan. Kiezen jullie voor wat rustigere opdrachten of moeten jullie het van fysieke kracht hebben? Enkele voorbeelden van deze activiteiten zijn: mini sterrenslag, laser kleiduivenschieten, golf in the woods of handboogschieten. Er is voor ieder wat wils en er staat slechts één ding vast: jullie bepalen zelf welke activiteiten er plaats gaan vinden.

Wanneer jullie nóg iets unieks aan het programma willen toevoegen

Wanneer jullie nóg iets unieks aan het programma willen toevoegen, kunnen jullie Twizy rijden in het programma opnemen. De Twizy is een unieke verschijning! Behalve een opvallend uiterlijk, is de Twizy ook technisch een bijzondere auto. Volledig elektrisch, niet naast maar achter elkaar zitten, geruisloos rijden, een digitale boordcomputer en nog veel meer unieke elementen. Stap in een volgeladen Twizy en druk de startknop in. Geen ronkende motor, slechts de boordcomputer die oplicht. Tijd om op pad te gaan! Geruisloos zet de auto zich in beweging en ervaren jullie hoe elektrisch rijden nou echt eens voelt.

Aan het eind van het programma zal er een prijsuitreiking zijn. Welk team heeft het beste samengewerkt en hierdoor de beste resultaten behaald? Dit team gaat er met de prijs vandoor! Het programma kan afgesloten worden met een heerlijke barbecue of een buffet. Kortom; een gegarandeerd geslaagde en complete dag met meer dan voldoende mogelijkheden!

Het programma "Experience" is inclusief

– Keuze uit de diverse activiteiten (elke activiteit duurt 1 uur)

– Begeleiding

– Wedstrijdelement & prijsuitreiking (afhankelijk van gekozen activiteiten)

€ 39,95 p.p. 3 uur = 3 keuze activiteiten

€ 49,95 p.p. 4 uur = 4 keuze activiteiten

€ 69,95 p.p. dagprogramma incl. lunch = 5 keuze activiteiten (11:00 – 17:00 uur)

Optioneel

+ € 7,50 p.p. voor het onderdeel Laser kleiduivenschieten

+ € 25,00 p.p. voor het onderdeel Twizy rijden

+ € 7,50 p.p. voor het onderdeel Percussie of Boomwhacking

Let op

– Bovenstaande kosten zijn uitgaande van minimaal 15 personen.

– Alle deelnemers dienen bij de E-Chopper in het bezit te zijnvan een geldig rijbewijs of brommercertificaat!

– Al onze kosten zijn exclusief 21% BTW.