Army Dropping

Locatie: Garderen

  • You are in the army now!
    € 49,95 p.p. (min. besteding: € 999,00)
    Beoordeeld met een 8.4 (642 beoordelingen)

ARMY DROPPING
vanaf € 49,95 p.p. (min. besteding: € 999,00)

Jullie worden ontvangen op een schitterende locatie midden op de Veluwe. De begeleiders zullen jullie de uitleg gaan geven en de teams bekend maken. Het is een erg afwisselend arrangement en waarin teamwork vereist is.

Midden in de natuur staat sergeant Pluis met zijn Big Truck jullie al op te wachten. ‘Instappen manschappen, we vertrekken!’ is zijn order. De rit in de legertruck is al denderend en hobbelend over de zandwegen van de Veluwe. De rit zal abrupt tot een einde gebracht worden en de opdracht voor de manschappen zal duidelijk zijn; Uitstappen!

Elk team ontvangt een plunjebaal met proviand mee en verschillende attributen die nodig zijn om het einddoel te behalen. Met behulp van de interactieve teamgame op de smartphone die je laat navigeren door de bossen, volgen er onderweg teamopdrachten. Deze bestaan uit doe-, foto, video- en puzzelopdrachten. Elk team krijgt strafpunten wanneer ze niet binnen en bepaalde tijd de missie afronden. Op het moment dat een team in een ‘firezone’ terecht komt verspillen ze ook weer onnodig veel punten. Speel het spel tactische en door slim teamwork zal jouw team met de eer gaan strijken vandaag!

Dropping; You are in the army now! (tijdsduur 3 uur) is inclusief

– Dropping per legertruck

– Gebruik interactieve teamgame

– 10 missies onderweg zowel teambuilding als fun

– Gevulde plunjebaal voor elk team

– Begeleiding en wedstrijdelement

– Prijsuitreiking en een aandenken voor het winnende team

€ 49,95 p.p. zonder fietsen

€ 62,50 p.p. incl. fietsen per dienstfiets

Uitbreiding

  • De dienstfiets: (meerprijs) Onderweg, tijdens de interactieve game, kunnen de teams ook een dienstfiets tegen komen. Met het oplossen van een missie kraakt het team de code van het cijferslot, waardoor ze met het team beschikking krijgen over de dienstfietsen.
  • Quadrijden: (meerprijs) Op een bochtig parcours met heuvels en kuilen zullen jullie een aantal ronden rijden. De modder vliegt langs je gezicht. Lukt het jullie om de quads in bedwang te houden? Als alle onderdelen zijn uitgevoerd en afgerond, is het tijd voor het moment van vandaag: de prijsuitreiking! Welk team heeft de activiteiten het beste voltooid? We zullen zien. Uiteraard kan dit onder het genot van een heerlijk drankje en tijdens de BBQ kunnen jullie elkaar sterke verhalen gaan vertellen

Optioneel

+ € 27,50 p.p. bij dagprogramma (inclusief picknick/lunch en extra missies, uitgaande van de optie incl. fietsen per dienstfiets)

+ € 12,50 p.p. bij fietsen per mountainbike i.p.v. per dienstfiets

+ € 25,00 p.p. bij quadrijden, er vervallen 3 missies

Let op

– Bovenstaande kosten zijn uitgaande van minimaal 20 personen.- Al onze kosten zijn exclusief 21% BTW.