tent huren voor een feest

Een tent huren voor je feest is dus een geweldig idee.

Wie denkt aan een event of feest, denkt vaak aan een mooie feestzaal. Maar, heb je ook al eens gedacht aan een tent huren voor je volgende event?

Een tent huren, 6 redenen om je feest in een tent te vieren

1. Een tent huren is niet locatiegebonden

Kies je voor een feestzaal, dan ben je natuurlijk gebonden aan de betreffende locatie. Als je een tent huurt voor je feest, is bijna elke locatie een opties. In een prachtige groene omgeving, op een oude industriële site, langs het water of zelfs op je eigen bedrijfsterreinen. Verrassend en vooral iets wat gegarandeerd blijft hangen bij de gasten. Een feest in een tent geeft je dus een uniekere beleving dan een feest op een vaste locatie.

 

2. 100% gepersonaliseerd

Een vaste locatie verandert niet tot vrij weinig in de aankleding, maar wanneer je een tent huurt voor een feest dan kan je die helemaal personaliseren op maat van je bedrijf, je wensen, het type feest, … Het zelf bepalen van de maten, vorm, opstelling, indeling, inkleding… Het verrassingseffect is steeds weer aanwezig.

 

3. Flexibiliteit

Met een pand zit je vast aan een maximumcapaciteit, vaak een vaste cateraar, licht en geluid… Huur een tent voor je feest en jij maakt de keuzes. Verwacht je meer volk? Dan past Weis Events de grootte van de tent aan. Kies je favoriete cateraar, je eigen licht en geluid… Je kan alles volledig naar eigen keuze inrichten, dus laat je creativiteit gerust de vrije loop.

4. Het hele jaar door een tent huren

Ook een tent gebruik je 365 dagen per jaar. Onder alle weersomstandigheden, van de lente tot en met de winter. Met de juiste technieken kan je tenten gemakkelijk koelen en verwarmen. Zo kunnen zij elk seizoen aan.

 

5. Eén aanspreekpunt

Een tent huren voor een feest? Weis Events is de partner die je door het hele proces heen begeleidt en het je graag zo gemakkelijk mogelijk maakt. Eén aanspreekpunt voor het volledige concept.

 

6. Veiligheid ook heel erg belangrijk

Is een tent minder veilig dan een vast gebouw? Tegenwoordig is deze stelling allang van de baan. Alle door ons geleverde tenten zijn gecertificeerd volgens de vereiste Europese normen (EN13782) en worden met grote aandacht voor veiligheid opgebouwd en gedemonteerd.

 

Een tent huren voor je feest is dus een geweldig idee. Ontdek je daarom graag alle mogelijkheden voor je volgende event?

Bij Weis Events organiseren wij feesten en events. Dit wordt gedaan met volledige passie en plezier voor jouw organisatie.

Neem dus gerust contact met ons op wanneer jij een onvergetelijk feest wilt neerzetten.

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken wij samen de mogelijkheden maar ook jouw ideeën en wensen.

 

Een feestelijke groet,

Tjaja Weis

 

1 antwoord
  1. Vincent Rondwijk
    Vincent Rondwijk zegt:

    Het blijft een hele klus om een goed feest te organiseren! Ik zou dit jaar ook graag een feest in een tent willen geven, omdat dit er altijd erg gezellig uitziet. Ook kan je veel doen met de aankleding. Ik ben al druk bezig met opdoen van inspiratie!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *