feestdagen

Personeelsfeest in de Decembermaand

We gaan alweer richting het einde van het jaar, wat betekent dat ook de drukke decembermaand er weer aan zit te komen. Wil jij het jaar ook in stijl afsluiten met een gezellige borrel met jouw personeel of pak je uit met een personeelsfeest? Weis Events kan jou helpen met de complete organisatie, zodat jij het jaar goed eindigt met jouw personeel.

kerstborrel

EINDEJAARS- OF NIEUWJAARSBORREL

Een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen bedrijfsjaar. Heb je wat te vieren met jouw personeel of wil je liever vooruit kijken naar het nieuwe jaar? Het kan met een eindejaars- of een nieuwjaarsborrel. Er zijn tal van locaties waar je terecht kunt in gezellige bars of zalen om zo het glas te heffen met jouw collega’s en andere zakelijke relaties. Maar het is ook mogelijk om de borrel te combineren met een diner.

PERSONEELSFEEST MET EEN THEMA

Wil je uitpakken in december? Organiseer dan een personeelsfeest met een thema. Dit kun je natuurlijk koppelen aan kerst, maar niets is bij ons te gek. Wij zorgen ervoor dat jouw creatieve ideeën in een feest worden gegoten dat jouw werknemers zich nog lang zullen heugen. De aankleding van het feest, de hapjes maar ook de muziek en personele invulling kun je volledig naar eigen wens bepalen. Wij adviseren jou hier natuurlijk graag bij, zodat je achteraf kunt terugkijken op een geslaagde avond om het jaar af te sluiten.

PERSONEELSFEEST OP MAAT

Bij ons kun je terecht voor een personeelsfeest op maat. Jij bepaalt hoe je het feest wilt hebben, wij realiseren het. Er zijn genoeg locaties waar je terecht kan, afhankelijk van de grootte van het feest en jouw wensen. Wil je een kerstborrel, een sinterklaasfeest of een groot eindejaarsfeest? Alles is mogelijk bij Weis Events.

personeelsfeest

IETS VIEREN IN DE DECEMBERMAAND?

Wil je het jaar samen met jouw medewerkers afsluiten? Wij zorgen voor een personeelsfeest waarmee je knallend het jaar uitgaat. Of je nu een kleine borrel wilt houden of een groots feest wilt organiseren, wij bezitten over veel creatieve ideeën die naadloos aansluiten op jouw wensen.

 

Bij Weis Events organiseren wij feesten en events. Dit wordt gedaan met volledige passie en plezier voor jouw organisatie.

Neem dus gerust contact met ons op wanneer jij een onvergetelijk personeelsfeest in de decembermaand wilt neerzetten voor jouw personeel. 

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken wij samen de mogelijkheden maar ook  jouw ideeën en wensen.

 

Een feestelijke groet,

Tjaja Weis

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *