Feesten en Partijen

Stel, je bent geslaagd voor je examen, of je heb net een ander huis gekocht, of je wilt op je verjaardag de bloemetjes eens flink buiten zetten….

Nu denk je natuurlijk al snel aan een feest. In elk geval aan een spectaculair feest dat je wilt vieren met familie en vrienden.

Nadat je nagedacht hebt over wie je uitnodigt, wanneer je het feest gaat houden, een thema hebt of niet, moet je diverse sites en verschillende bedrijven langs om alles te huren.
Daarna moet je alles gaan opbouwen en installeren, best lastig als dat niet je dagelijks werk is! En wat enorm veel tijd kost het allemaal!

Hoe jij je feest ook vorm wilt geven, Weis Events kan het voor je realiseren. Wij hebben alle kennis, ervaring, en apparatuur in huis om van jouw feest een enorm succes te maken. Onze ideeën willen we graag met jou en je gasten delen, want als je al een spetterend feest geeft wil je ook dat het een happening wordt om nooit te vergeten.

Werkelijk alles kan en niets is te gek voor jouw feest. Een feest waar nog lang over gesproken wordt.

Kinderfeestjes 0 tot 3 jaar

Jouw kleine prins of prinses zal ongetwijfeld plezier beleven van zijn of haar kinderfeestje. We verzorgen een tot in detail uitgewerkt thema met een prachtige taart, een mooie sweet table, feestelijke ballondecoraties en niet te vergeten kinderentertainment. Je hebt de keuze uit verschillende populaire thema’s. Een geheel eigen inbreng van het kinderfeestje kan natuurlijk ook. Ben je alleen op zoek naar een themapakket kijk dan bij de optie extra’s. 

Kinderfeestjes 4 tot 8 jaar

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een stoer kinderfeestje. Wil jij jouw kinderfeestje thuis vieren of op locatie? Van creatieve mogelijkheden voor thuis tot te gekke thema’s op locatie. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om alleen creatieve pakketten en themapakketten te bestellen. Kijk dan bij de optie extra’s. 

Kinderfeestjes 9 tot 12 jaar

Met keuze uit populaire thema’s heb jij ongetwijfeld een hip feestje. Van voetbal tot survival voor jongens en model tot beauty voor de meisjes. Wij leveren voor de kinderfeestjes de ballonnen, taart en entertainment in samenhang met het gekozen thema. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om alleen creatieve pakketten en themapakketten te bestellen. Kijk dan bij de optie extra’s.