koffiepauze op je event

Koffiepauze op je event is een must

Of het nou gaat om een netwerkborrel, kick-off of een vergadering met je medewerkers. De Koffiepauze is een must. En natuurlijk ongeacht de sector of het thema. Het geeft de aanwezigen niet alleen een paar momenten van ontspanning terwijl ze de nieuwe kennis die ze net hebben geleerd verwerken, maar de koffiepauze biedt ook een perfect moment om te netwerken.

 

8 ideeën voor de koffiepauze op je event

Naast het genieten van een lekker kopje koffie, kunnen je bezoekers even lekker ontspannen en tegelijkertijd netwerken. Het is dus belangrijk de tijd te nemen om een aangename en aantrekkelijke koffiepauze te creëren waar mensen van kunnen genieten. Om je te helpen deze taak te volbrengen, hebben we een paar interessante ideeën voor je verzameld.

 

‘Slow coffee’

Wat mij betreft is slow coffee vooral rustig en relaxed de tijd nemen voor een lekkere kop bijzondere koffie. Van elk moment genieten. Daarbij heeft de term vooral betrekking op de techniek waarmee de koffie wordt gezet. Hoewel de populariteit nieuw is, is de zettechniek dat zeker niet. Hierbij wordt er namelijk koffie gezet met een filter, wat we natuurlijk allemaal wel kennen. Door verschillende tools en speciale filters te gebruiken is die manier van koffiezetten echter veel verder ontwikkeld, wat leidt tot een hele nieuwe beleving van koffie.

 

Koffie cadeautjes

Maak het leuker met een kleinigheidje. Een koffie cadeau vind elke gast leuk.

 

 

Echte baristas tijdens de koffiepauze

Huur een mobiele koffiebar voor op locatie. De bars worden bediend door professionele Barista´s.  Coffee on Wheels, mobiele espressobar voor alle soorten evenementen, feesten en partijen. Voor elke gelegenheid. Er is toch niks leukers dan een koffiekunstenaar die over omvangrijke kennis op het gebied van koffie beschikt. De barista bereidt, decoreert en serveert ook de koffie.

Koffiepauze

 

Vers gemalen koffie

Waarom versgemalen? wel dat is heel eenvoudig. Net gemalen koffiebonen bevat meer aroma’s dan koffie die al een tijdje terug gemalen is.

Uitgebreid koffie assortiment

Espresso, cappuccino, koffie verkeerd of wat dacht je van een ijskoffie? Voor ieder wat wils…

Comfortabel meubilair

Weer even tot rust te komen. Comfortabel meubilair en een gezellige, ontspannen sfeer zijn een must.
Comfortabel meubilair voor je koffiepauze

Koffiepauze en netwerkruimte

Zorg voor een rustige netwerkruimte met een goede akoestiek, zodat je elkaar goed kunt verstaan. Bovendien bevordert een dynamische opstelling verbinding en delen.

Zorg voor een hap

Valt de koffiepauze gelijkertijd met lunchtijd? Dan is vaak een hap een welkome afwisseling. Tenslotte is het een intensieve netwerkborrel, kick-off of vergadering. Zorg voor een variatie aan lichte gerechten, bereid met verse ingrediënten. Zodat nieuwe energie vrijkomt om verder te kunnen. Omdat een informele lunchpauze prettig is om te socializen en te ontspannen.

Er zijn nog tal van leuke ideeën om van de koffiepauze een efficiënte happening te maken. 

Bij Weis Events organiseren wij feesten en events. Dit wordt gedaan met volledige passie en plezier voor jouw organisatie.

Neem dus gerust contact met ons op wanneer jij een onvergetelijke koffiepauze wilt neerzetten.

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken wij samen de mogelijkheden maar ook  jouw ideeën en wensen.

 

Een feestelijke groet,

Tjaja Weis

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *