Kerstpakketten in de zomer

Kerstpakketten en kerstgeschenken in de zomer?

Het is natuurlijk nog volop zomer dat weten we bij Weis Events ook wel, maar wij zijn al volop bezig met de Kerstpakketten. Terwijl buiten het zonnetje schijnt en de meeste mensen vakantie hebben, zitten wij dus niet stil. Onze collega´s zijn in de zomer al druk bezig met het samenstellen van de mooiste kerstpakketten en kerstgeschenken. Bij ons zijn weer prachtige kerstpakketten en geschenken te bestellen voor jouw werknemers, dat is één ding wat zeker is! 

Kerstpakketten collectie 2020

Het is zover, de nieuwste Kerst Collectie 2020 staat online!

We zijn er weer trots op u ons nieuwe assortiment te kunnen laten zien. Gloednieuwe creaties en ideeën voor de kerstpakketten. Leuke nieuwigheden in deze toch wel bijzondere tijd waarin we op dit moment leven.  Hoe leuk is het om je collega’s in de watten te leggen met een van onze Kerstgeschenken? Voor elk budget hebben wij leuke Kerstpakketten en kerstgeschenken. Met onze verschillende prijsklassen is er echt voor iedereen wat leuks.

Een leuk kerstpakket bestellen is nog altijd razend populair in 2020. Werknemers en werkgevers vinden het nog steeds ontzettend leuk om een klein presentje  of groot cadeau te geven en te ontvangen tijdens en rondom Kerst. Het gaat vooral om de beleving van iets krijgen en de verrassing van wat er in zit. Wij hebben kleinere kerstpakketten tot goed gevulde kerstpakketten met etenswaren.

Kerstpakketten en geschenken

Collectie Kerspakketten en kerstgeschenken 2020

In de collectie dit jaar volop nieuwe thema’s zoals Cheers, Driving Home, diverse Bedankt uitvoeringen, mooie BIO lijnen en een prachtige The Art of Nature lijn, waarvan wij schitterende en aansprekende selectiepakketten hebben gemaakt. Ook zijn de vrolijke familiepakketten en pakketten die een kleiner budget hebben ruimschoots aanwezig. Uiteraard ontbreekt het traditionele A-Merken pakket niet.

Kerstpakketten Weis Events

Technische snufjes

De nieuwste technische snufjes zoals Augmented Reality en het inscannen van de ultieme Spotify muzieklijst met de bekendste kerst hits allertijden komen in diverse pakketlijnen voorbij.

Kerstpakketten en kerstgeschenken in de zomer?

Maar waarom zijn wij nu al bezig met de samestellingen en het vullen van de webshop? Wij weten uit ervaring dat spoed zelden goed is. Daarom willen wij onze webshop ruim voor de feestmaand klaar hebben staan met al onze kerstpakketten en kerstgeschenken. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de levertijd. Wij hebben de tijd om jouw alle service te bieden, en eventuele obstakels voor te zijn.

Rond kerst wil je vast graag wat kerstsfeer op kantoor of op de werkvloer.

Ook op deze plekken zal je er aan moeten geloven. Onder het motto ‘je kunt niet vroeg genoeg beginnen’, hul je binnenkort met deze Kerstversiering jouw bedrijf volledig in kerstsferen. Vanaf september zal deze prachtige kerst decoratie namelijk gemakkelijk online te bestellen zijn!

Contact

Heb je verder nog vragen of wil je graag een offerte op maat hebben? Neem dan gerust contact met ons op via info@weisevents.nl of bel naar 085 – 200 7187. Wij hebben een brede collectie aan kerst artikelen en willen jouw graag helpen bij het maken van de juiste keuze.

 


Door Tjaja Weis  |  11 augustus 2020  |  Weis Events


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *