Kerstevent, het event waar nog lang over nagepraat zal worden!

Een uitbundig kerstfeest op een prachtige locatie of een gezellige kerstborrel op eigen werkplek.

Hoe dan ook, de kerst uitstraling en de beleving die zorgen voor de gezelligheid die bij het feest hoort zullen niet ontbreken. Iedereen kan zijn dans talent laten zien omdat wij zorgen voor een goede allround DJ die uitstekend de juiste snaar weet te raken. Uiteraard met verschillende kersttoppers.

Extra gekkigheid bij een kerstborrel hoort er natuurlijk ook bij. Denk hierbij aan sneeuwbalvangen, Beer Pong, sjoelen. Flauwe maar leuke gezellige kantoorspellen. Leuke fotohuisjes die samen met de kerstgadgets een plaatje schiet van jullie om deze kerst niet meer te vergeten. Voor zowel op kantoor als op het uitbundige kerstfeest, het kan allemaal.

Zie jij graag veel vrolijkheid? Dan is een kerstconference ongetwijfeld op zijn plaats. 

De kerstman komt graag een bezoek brengen om jou en je collega’s een lach met een traan te bezorgen.

 

Welke ideeën en wensen er ook zijn, het kan allemaal werkelijkheid worden.

Denk aan zingende kerstengelen, een muzikale kerstman, kerstcasino of een leuke act. Er is een divers overzicht aan mogelijkheden welke inzetbaar zijn op elk soort kerstfeest.

De catering kan natuurlijk niet achterblijven. Aan iedereen wordt gedacht doordat er een ruime keuze is. Door het bestaan van een geweldig leuk concept kunnen er heerlijke gerechten uit verschillende kerstchalets gehaald worden. Goed gevulde borrelplanken op de tafels en het heerlijke dessert zullen wij zeker niet vergeten!

 

Tegelijkertijd de medewerkers het kerstpakket in ontvangst laten nemen.

Jouw medewerkers deze zelfde dag of avond met een kerstpakket verrassen? Een ruime keuze in kerstpakketten zal er voor zorgen dat iedereen met een lach deze in ontvangst zal nemen. Maar….extra uniek maakt het wanneer iedereen door middel van munten zijn eigen kerstpakket kan samenstellen. Langs de verschillende kerstchalets met een ruime keuze en hun diversiteit zal iedereen met een uniek kerstpakket naar huis gaan.

Dit alles met bijvoorbeeld een originele uitnodiging van de kerstman zelf door middel van een bezoek op de werkvloer.

Het feest is op alle dagen van de week beschikbaar van half tot eind december. Mocht er de keuze zijn om er een nieuwjaarsfeest van te maken chroom dan niet om alsnog contact met ons op te nemen.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek zodat wij de mogelijkheden maar ook jouw ideeën en wensen samen kunnen bespreken.

T 06-18843111 | M info@weisevents.nl | W www.weisevents.nl

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *