Ben jij op de hoogte van de kerstpakketten trends 2018?

Nog maar 10 weken en dan is het alweer kerst.

Ja je leest het goed, Kerst. Iedereen is druk en dit soort onderwerpen kunnen nog weleens volledig langs je heen gaan zonder dat je er erg in hebt. Dit betekent dat de kerstpakketten alweer ingekocht dienen te worden.

De ontwikkelingen in deze markt blijven je ieder jaar weer verrassen. De traditionele pakketten zijn lang niet zo populair meer, en duurzame, gezonde kerstpakketten lijken juist niet aan te slepen te zijn. Maar welk kerstpakket is nu het beste en welke trends zijn er te zien in kerstpakkettenland? Een persoonlijk pakket of de verschillende keuzes binnen een specifiek pakket worden steeds belangrijker. Iedere werkgever wilt nu eenmaal graag een uniek pakket de deur uit doen.

Themapakketten blijven het altijd goed doen

Nu zijn de biologische en duurzame pakketten nog redelijk nieuw als het gaat om de populariteit, maar de themapakketten blijven het ook dit jaar weer goed doen. Denk hierbij aan landenthema´s. Deze kerstpakketten zijn hoe dan ook erg leuk. Van een alleenstaande werknemer tot aan een heel gezin kan met een thema kerstpakket uit de voeten. Om wat dieper in te gaan op dit themapakket; Deze themapakketten bieden allerlei producten aan in het thema van een bepaald land. Er zit altijd wel wat voor ieder bij. Ik heb zelf eens een EU kerstpakket ontvangen en ik kan je vertellen, dit was leuk om te krijgen. Uit elk land een product. En hoe handig is het wanneer deze pakketten zodanig zijn samengesteld dat ze in ieder EU Land uitgegeven kunnen worden. Ook nog eens efficiënt, iets waar ik overigens heel veel van hou.

Maar waar het nou eigenlijk om gaat..

Het gaat uiteindelijk allemaal om de beleving van zowel de gever als de ontvanger. Je herkent dit ongetwijfeld wel. Dat je eens een kerstpakket ontvangen hebt en dacht…Wat moet ik hier nou weer mee.Ook al hebben als goed is de meeste van ons meegekregen dat je een gegeven paard nooit in de bek mag kijken. Ja, ik heb dat ook meegekregen maar toch overkomt die gedachte ons allemaal weleens. Mij ook! Ik heb ooit een kerstpakket ontvangen waarvan ik direct het idee kreeg dat de werkgever vooral geen zin had gehad om er teveel tijd en moeite in te steken, of geld. Gelukkig heb ik mijzelf wel een goed gevoel kunnen geven door het over te dragen aan een goed doel. Die mogelijkheid was er gelukkig ook want anders was het product de kast in verdwenen en liggen te verstoffen.

Maar even serieus…Is een pakket met zorg samengesteld en is er nagedacht over de wensen en behoeften van diegene die het in ontvangst mag nemen? Past het goed bij het bedrijf en komt er conceptmatig voldoende ondernemersvisie in het pakket terug? De combinatie van al deze factoren zorgt ook dit jaar weer voor een kerstpakket dat graag gegeven, en graag ontvangen wordt.

Enkele trends op een rij

Foodpakketten | Themapakketten | Merkpakketten | Inhouse Kerstmarkt (Mijn favoriet).

Wil jij de plank zeker weten niet misslaan??

Bij de Inhouse kerstmarkt heb je de kerst en een bedrijfsfeest in één. Medewerkers kunnen door middel van gestalde kerstkramen met munten hun eigen kerspakket samenstellen. Foodtrucks, kerstmuziek en aankleding van de locatie (eigen locatie of extern) maken de beleving helemaal compleet. Tegelijkertijd lekker samen borrelen en natuurlijk wilt De Kerstman ook nog wel even een bezoek doen aan de markt. 100% tevredenheid bij de medewerkers.

Benieuwd naar hoe deze te gekke beleving in zijn werk gaat? Neem gerust contact met ons op.

Wanneer je het personeel wilt verassen met een kerstpakket ben je bij ons ook aan het juiste adres. Door de samenwerking met een professionele leverancier die gespecialiseerd zijn in het professioneel creëren, verpakken en distribueren van kerst- en themapakketten ben je verzekerd van een leuk cadeau voor de medewerker.

Dus ben jij diegene waarbij het kerstpakket volledig langs je heen is gegaan of ben jij je er wel van bewust maar moet je nog stappen ondernemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking en wij denken met je mee.

T 06-18843111 | M info@weisevents.nl | www.weisevents.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *