Bedrijfsfeest – 6 tips voor een onvergetelijk bedrijfsfeest

Bedrijfsfeesten en personeelsuitjes zijn niet alleen erg belangrijk voor de sfeer binnen de organisatie. Het is ook dé manier om werknemers te belonen voor hun inzet en resultaten. Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijfsfeest een succes wordt?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Hieronder vind je zes tips voor een geslaagd bedrijfsfeest.

 

1. Een warm onthaal

Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Dat geldt voor jezelf, maar net zo goed voor een bedrijfsfeest. Kies bijvoorbeeld voor een komisch duo dat aan de deur staat en iedereen bij aankomst in de maling neemt. Wanneer je een thema hebt zoals Halloween, zorg er dan voor dat je gast de stuipen op het lijf worden gejaagd door verklede gastheren en -vrouwen.

2. Een bijzondere openingsact

Een bedrijfsfeest wordt meestal afgetrapt met een welkomstspeech. Een welkomstspeech is een optie, maar de originaliteit ontbreekt hier wel een beetje. Begin de avond met een flashmob, een act of een lasershow en je weet zeker dat iedereen het nog maanden over deze opening zal hebben.

Bedrijfsfeest

https://www.weisevents.nl/extras/

3. Dj in combinatie met live band

Boek je een dj of laat je een live band de muziek verzorgen? Waarom kiezen als het allebei kan? Een band in combinatie met een dj zorgt ervoor dat je een mooie overgang hebt in je programma, iedereen snel in de feeststemming komt en dat binnen no time de dansvloer gevuld is.

4. Vermaak voor de niet-dansers

Met goed entertainment en goede muziek kan de avond niet meer stuk. Toch zijn er altijd gasten die minder van dansen houden. Het is daarom extra leuk als zij verrast worden door middel van ander entertainment zoals casinotafels, een fotobooth of een cocktailbar waar je zelf cocktails kan maken.

Bedrijfsfeest

https://www.weisevents.nl/extras/

5. Met z’n allen afsluiten

Je wilt voorkomen dat je gasten eerder weggaan dan gepland. Zorg er daarom voor dat je afsluit met een knaller. Boek een bekende Nederlandse zanger zoals Guus Meeuwis of Marco Borsato, waardoor je zeker weet dat iedereen zal blijven.

6. Een inspirerende locatie maakt je feest compleet

Een onvergetelijk bedrijfsevenement valt of staat met de locatie. Het is immers hét fundament van elk feest. Daarom is het ook belangrijk dat de locatie origineel en onderscheidend moet zijn: de gasten moeten verrast worden!

 

Bij Weis Events organiseren wij bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten. Dit wordt gedaan met volledige passie en plezier voor jouw organisatie.

Neem dus gerust contact met ons op wanneer jij een onvergetelijk bedrijfsuitje of bedrijfsfeest voor jouw werknemers of relaties wilt neerzetten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek zodat wij de mogelijkheden maar ook jouw ideeën en wensen samen kunnen bespreken.

T 06-18843111 | M info@weisevents.nl | W www.weisevents.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *